AdoQeT
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 7500F // Inno3D Twin X2 RTX 4060 // MSI Pro A620M-E DDR5 // Crucial Pro 1x16 GB 6000MHz // AOC 24G4X 23.8" 0.5ms 180Hz
Öncelikle merhaba hocalarım. Ben laptopu alt kısma koyup kasa niyetinde kullanıyorum harici monitör klavye ve mouse ile ve internet bağlantımı ise Ethernet kablosu ile yapıyorum. Bundan tam 1 ay önce 2 dakikalığına içeri gidip geldiğimde Ethernet gitmişti birdenbire. Sebebini bir türlü anlayamadım ve üstelik aygıt yöneticisinde Ethernet driverı bile yoktu. Bundan sonra bataryayı takıp laptopu elime aldım. Biraz internetten ağ sıfırlama bilgileri falan edinip ardından sistem geri yükleme yaptım ve tuhaf bir şekilde PC yeniden başlattıktan sonra geldi. Bu sorun 1 ay içerisinde 3-4 defa tekrarladı. Sonra sorunu tekrar yaşamayım diye format attım ama formattan sonra da sorunları yaşamaya devam ettim. Sonuncu tekrarladığında bir şey fark ettim. Ben bazen laptopu alt kısımdan kabloları söküp alıyorum ve laptop olarak kullanıyorum. Bundan sonra laptopu tekrar alt kısma koyup kasa niyeti ile kullanmaya başladığımda gidiyordu. Ve bugünde öyle oldu. Laptoptaki kabloları söktüm işimi hallettim ve tekrar kasa olarak aşağı kısma koydum. Sonra bilgisayara geçtim ve ne göreyim yine Ethernet yok. Bugün sorunu çözemedim sistem geri yükleme yaptım ağ sıfırladım farklı kablo ile denedim hatta driveri tekrar kurmaya çalıştığımda "network adapter not found. Please plug the cable" hatası aldım. Yardımlarınızı bekliyorum hocalarım.
Not: Wi-Fi çalışıyor Ethernet yok ve aygıt yöneticisinde sadece Ethernet driverı yok.
Casper Nirvana csd laptop - BIOS: C15b. 616.
8 GB RAM.
Intel Core i5 4210M.
Intel HD Graphics 4600.
Windows 10 64 Bit.
Not: Wi-Fi çalışıyor Ethernet yok ve aygıt yöneticisinde sadece Ethernet driverı yok.
Casper Nirvana csd laptop - BIOS: C15b. 616.
8 GB RAM.
Intel Core i5 4210M.
Intel HD Graphics 4600.
Windows 10 64 Bit.