Gregorian Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Meslek Öğrenci 26 Nisan 2020 #1 Merhabalar. Casper Nirvana 4 GB RAM Intel HD Graphics 3000 ekran kartlı laptobum var. Bazı oyunları oynarken birkaç dakika sonra kapanıyor. CS:GO açtığım zaman lobiye girdiği an kapanıyor. Zoom uygulamasında da kapanpyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2020
Merhabalar. Casper Nirvana 4 GB RAM Intel HD Graphics 3000 ekran kartlı laptobum var. Bazı oyunları oynarken birkaç dakika sonra kapanıyor. CS:GO açtığım zaman lobiye girdiği an kapanıyor. Zoom uygulamasında da kapanpyor.
KS KS Gregorian Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Nisan 2020 #11 Yenilersem kapanma sorunu düzelir mi acaba bir faydası olmayacaksa boşuna para harcamayayım. Artı 0 Eksi
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Nisan 2020 #12 Gregorian dedi: Yenilersem kapanma sorunu düzelir mi acaba bir faydası olmayacaksa boşuna para harcamayayım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz ilk önce CPU sicakligini olcmeniz gerekicek. Core Temp falan kullanın. Derste falan kaç derece ona göre bana cevap yazın. Artı 0 Eksi
Gregorian dedi: Yenilersem kapanma sorunu düzelir mi acaba bir faydası olmayacaksa boşuna para harcamayayım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz ilk önce CPU sicakligini olcmeniz gerekicek. Core Temp falan kullanın. Derste falan kaç derece ona göre bana cevap yazın.
KS KS Gregorian Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Nisan 2020 #13 Affansen dedi: Hocam siz ilk önce CPU sicakligini olcmeniz gerekicek. Core Temp falan kullanın. Derste falan kaç derece ona göre bana cevap yazın. Genişletmek için tıkla... Youtube'da Video izliyotum Core #0 61°C Core #1 60 °C Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Hocam siz ilk önce CPU sicakligini olcmeniz gerekicek. Core Temp falan kullanın. Derste falan kaç derece ona göre bana cevap yazın. Genişletmek için tıkla... Youtube'da Video izliyotum Core #0 61°C Core #1 60 °C
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Nisan 2020 #14 Gregorian dedi: Youtube'da Video izliyotum Core #0 61°C Core #1 60 °C Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken Nzxt cam ile ram,gpu,CPU değerlerini görebilirsiniz. Birde oyunda test edebilirmisiniz o zaman isin neyden kaynaklandığını bulabiliriz. Artı 0 Eksi
Gregorian dedi: Youtube'da Video izliyotum Core #0 61°C Core #1 60 °C Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken Nzxt cam ile ram,gpu,CPU değerlerini görebilirsiniz. Birde oyunda test edebilirmisiniz o zaman isin neyden kaynaklandığını bulabiliriz.
KS KS Gregorian Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Nisan 2020 #15 Affansen dedi: Oyun oynarken Nzxt cam ile ram,gpu,CPU değerlerini görebilirsiniz. Birde oyunda test edebilirmisiniz o zaman isin neyden kaynaklandığını bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz programı indirdim fakat fps oyunda gözükmüyor. Ayrıca CAMFPS çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Oyun oynarken Nzxt cam ile ram,gpu,CPU değerlerini görebilirsiniz. Birde oyunda test edebilirmisiniz o zaman isin neyden kaynaklandığını bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz programı indirdim fakat fps oyunda gözükmüyor. Ayrıca CAMFPS çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Nisan 2020 #16 Gregorian dedi: Dediğiniz programı indirdim fakat fps oyunda gözükmüyor. Ayrıca CAMFPS çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hmmm o zaman oyuna girdikten 1-2 dk sonra Alt+Tab yapıp core Temp üzerinden bakabilirmisiniz? Artı 0 Eksi
Gregorian dedi: Dediğiniz programı indirdim fakat fps oyunda gözükmüyor. Ayrıca CAMFPS çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hmmm o zaman oyuna girdikten 1-2 dk sonra Alt+Tab yapıp core Temp üzerinden bakabilirmisiniz?
KS KS Gregorian Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Nisan 2020 #17 Affansen dedi: Hmmm o zaman oyuna girdikten 1-2 dk sonra Alt+Tab yapıp core Temp üzerinden bakabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... 2 dakikalık Cs 1.6 sonucu 67 ye 61 çıktı Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Hmmm o zaman oyuna girdikten 1-2 dk sonra Alt+Tab yapıp core Temp üzerinden bakabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... 2 dakikalık Cs 1.6 sonucu 67 ye 61 çıktı
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Nisan 2020 #18 Gregorian dedi: 2 dakikalık Cs 1.6 sonucu 67 ye 61 çıktı Genişletmek için tıkla... Birde ram kullanımını olcmen lazım. Artı 0 Eksi
Gregorian dedi: 2 dakikalık Cs 1.6 sonucu 67 ye 61 çıktı Genişletmek için tıkla... Birde ram kullanımını olcmen lazım.
KS KS Gregorian Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Nisan 2020 #19 Affansen dedi: Birde ram kullanımını olcmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi programı kullanmalıyım Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Birde ram kullanımını olcmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi programı kullanmalıyım
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Nisan 2020 #20 Gregorian dedi: Hangi programı kullanmalıyım Genişletmek için tıkla... Ben NZXT cam kullaniyodum sizde çalışmamış. Aid 64 varmış galiba bı deneyebilirsiniz. Ram yüzde 90'in üzerine çıktığında sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
Gregorian dedi: Hangi programı kullanmalıyım Genişletmek için tıkla... Ben NZXT cam kullaniyodum sizde çalışmamış. Aid 64 varmış galiba bı deneyebilirsiniz. Ram yüzde 90'in üzerine çıktığında sıkıntı olabilir.