Casper Nirvana laptop kapanma sorunu

Gregorian

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar.

Casper Nirvana 4 GB RAM Intel HD Graphics 3000 ekran kartlı laptobum var. Bazı oyunları oynarken birkaç dakika sonra kapanıyor. CS:GO açtığım zaman lobiye girdiği an kapanıyor. Zoom uygulamasında da kapanpyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 120 derece dehsek sıcaklık. Fanları kontrol edin. Benimki maks 105 derece görüyor ve kapanmıyor. Kumaş veya yorgan gibi şeylerin üzerinde kullanmayın. Masa da kullanın ve altında boşluk olsun ki PC hava alsın.

Kitapların üstünde. Fan tamamen hava alacak şekilde hiçbir engel yok. Temiz formatlandı. Driver kurmak için driver pack çalışırken fanlar iyice uçmaya başladı aidayı açayım dedim en son gördüğüm sıcaklık 120°C idi 1 sn sonra kapandı

Fan deliklerinin hepsinden de hava çıkışı sağlıklı sağlanıyor mu ?

Çok işe yaramayacaksa boşa masraf yapmayayım. Oynadığım tek oyun 1.6 idi onu bile yüklemedim kapanır diye
Hocam macun ise yarama ihtimali yüksek. Hocam şöyle düşünün, sizin PC atıyorum 2000 TL ama siz ısınıp kapandığı için kullanamiyorsinuz. İse yariyacaktir. Karar sizin.

Şimdi bilgisayarım kapağını söküp cs 1.6 testi yaptım kapağı yokken 59 dereceydi. Kapağı taktım oynamaya devam ettim 95 derece gördü ve sonra kapandı.

Şimdi bilgisayarım kapağını söküp cs 1.6 testi yaptım kapağı yokken 59 dereceydi. Kapağı taktım oynamaya devam ettim 95 derece gördü ve sonra kapandı.
Anladım. Yine Casper sorunu. Yaptıkları kapak hava almıyor. Hocam siz fanın hava aldığı kısımda toz olmadığından emin olun.

Anladım. Yine Casper sorunu. Yaptıkları kapak hava almıyor. Hocam siz fanın hava aldığı kısımda toz olmadığından emin olun.
Vallaha hocam tertemiz yaptım hem fanı hem kapağı ama kapak takınca fırına dönüyor pc. Şeytan diyor çıkar kapağı kapaksız oyna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…