Casper Nirvana laptop kapanma sorunu

Gregorian

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar.

Casper Nirvana 4 GB RAM Intel HD Graphics 3000 ekran kartlı laptobum var. Bazı oyunları oynarken birkaç dakika sonra kapanıyor. CS:GO açtığım zaman lobiye girdiği an kapanıyor. Zoom uygulamasında da kapanpyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallaha hocam tertemiz yaptım hem fanı hem kapağı ama kapak takınca fırına dönüyor pc. Şeytan diyor çıkar kapağı kapaksız oyna
Kapaksız oynarsanız sorun olabilir. Hocam macun değiştirmeyi denemenizde yarar var. Şöyle dusunun, siz 50 TL vermezseniz pc'nin kilidi açılmıyor ama siz macunu yenileyince sıcaktan kapanmıyor. Muhtemel olarak yarar sağlayacaktır macun. Ama Casper standart sorun olduğu için bu ısınma yine isinabilir. Çünkü kasanın hava akışı az. Ben yeni bir projeye girmeyi düşünüyorum. Kasa fanı alıp altına koyacağım. Buda ısıyı azaltacaktır. Toplam maliyeti 50 oluyor onunda. Macun ve fanlar toplam 100 olur. Ve serin serin kullanırsınız. Ama bu mesajı referans olarak kabul etmeyin.

Sağolun hocam dediğinizi uygulayacağım. Kardeşim oynuyor pcyi. Zaten ben de ileride macbook alacağım onda ısınma problemi yaşamam umarım

Sağolun hocam dediğinizi uygulayacağım. Kardeşim oynuyor pcyi. Zaten ben de ileride macbook alacağım onda ısınma problemi yaşamam umarım
Hocam benle iletisime geçebilirsiniz. Ama şunu söyleyeyim; eğer Macbook fanboy değilseniz, tavsiye etmem. Onun yerine toplatma daha iyi olur. İllaki laptop arıyorsanız mac önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…