Senin cihazına göre evet.çok mu çetrefilli / karmaşık bir olay ki ?
Senin cihazında(üreticinin dandik anakart koyduğundan) yok o özellik. Güncel anakartların çoğunda öyle güncelleme araçları artık var ancak yine de o şekilde güncellemeyi önermiyoruz.Ayrıca bu BIOS denen zımbırtı, sürücüler ve Windows gibi neden " güncelle " tuşuna basılarak kendi kendine güncelleme yapmaz onuda anlamış değilim.
kardeşim aynı banada gönderdiler o rar dosyasını. Benim sorunum bilgisayarım sata III destekliyor fakat SSD alıp taktım SSD hızlarım 500mb/s civarında çıkması gerekirken 270mb/s civarında çıkıyor. günlerdir araştırıyorum BİOS um AHCI modunda açılıyor falan en son bi güncellemediğim BİOS kaldı onuda yapacam yardım edecek bi hayırsever varsaEline sağlık çok güzel olmuş, buda benim gibilere kapak olsun, daha evime CASPER diye bir markayı bastırmam, buda herkese kapak olsun, gidip dandik kart kullanarak bilgisayar üreten CASPER alıp benim gibi mağdur olacağınıza 1000 lira daha fazla verin adam gibi parça kullanan markalar alınız. İnanın yaşadığınız zaman kaybı, stres bu 1000 tl'den daha fazla...1000 tl kar edeyim derken zararınız 5000 TL lere varıyor...Bilgisayar işi bu adam gibi marka alın 1 kere alın...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.