Casper Nirvana NB C350 Silver BIOS güncellemek

ORJINAL

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilişim
Merhaba;

Arkadaşlar, uzaktan eğitim için kısa süre önce aldığım ( tavsiye etmem) söz konusu cihazın BIOS ayarlarına UEFI seceneginden sadece girdim çıktım herhangi bir değişiklik yapmadım. Restart ettiğimde ise cihazı bir daha hiçbir şekilde BIOS'a giremedim ve anlamsız kasılmalar oldu. Bilgisayarla alakalı akademik bir eğitimim yok ama nacizane bilgisayar teknolojisi hakkında meraklarımdan kaynaklı tecrubelerim, kısmi bilgim var. Belirtmek istediğim çünkü burnuma kötü kokular geldi. Neyse. Müşteri hizmetlerini aradım yardım talep ettim. Bana sanki başka işim gücüm yokmuş gibi koştur koştur servise götürün gibi bir şey söyledi. Tabi ben yemedim. BIOS'un güncel versionunu talep ettim. Lazım olanlar içinde paylaşmış olalım; Casper Nirvana NB C350 Bios Güncelleme Dosyası

Evet girişi yaptık fakat saadete gelmek lazım artık. Dosya exe değil. Bu işlemi nasıl yapacağız? Bu işin ehli ilim sahibi uzman arkadaşlar burada bol bol mevcut bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben BIOS dosyanıza baktım. USB'yi FAT32 ile formatlayıp içine klasördeki dosyaları kopyalayınca, bilgisayarı USB'den Boot edince başlatması gerekiyor BIOS güncellemeyi. Ama yine de tedbirli olun siz iyice öğrenin bilen birinden ya da servis yapıyormuş götürün ücretsiz yaparlar zannedersem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı