Başarılı Kurulum Casper Nirvana NB - OS X 10.11.2 El Capitan

Nasıl kurdun sayın kardeşim, kurdum kurdum diyorsunda nasıl kurduğunu anlatmıyorsun? telefonun kaç??? ancak telefonla iletişim kurabiliriz sanırım.

Yosemite üzerinden appstore' den indirdiğim El Capitan İmajı ile ve Clover ile yükledim. Biraz sorun yaşadım usb2.0 yüzünden
Bu sitede' ki kext dosyası ile çalıştırmayı başardım.
USB-Fix for El Capitan

Bende bilgisayar acer siteden indirdiğim el capitanı kurdum o kadar. USB hazırlayabildin mi sitedeki yönergelerle
Usb ile kurulum yapamıyorum. Sadece işletim sistemi üzerinden kurulum yaptım

Nasıl kurdun sayın kardeşim, kurdum kurdum diyorsunda nasıl kurduğunu anlatmıyorsun? telefonun kaç??? ancak telefonla iletişim kurabiliriz sanırım.
Yosemite üzerinden appstore' den indirdiğim El Capitan İmajı ile ve Clover ile yükledim. Biraz sorun yaşadım usb2.0 yüzünden
Bu sitede' ki kext dosyası ile çalıştırmayı başardım.
USB-Fix for El Capitan

Win32diskimager programı ile usb hazırlayabildin mi?

Evet kardeşim HDD içine attığım orjinal El Capitan imajı ile boot edip kurulum yaptım. Usb üzerinden kurulum yapmadım.

Win32diskimager programı ile usb hazırlayabildin mi?
Hazırladım fakat Usb üzerinden kurulum yapamadım. Sadece sürüm yükselterek yükleyebildim.

Bende biosdan sonra direk kurulum ekranı geldi şans galiba yada her ne ise. Bide şu wireless i halledeydim süper olacaktı

Bende biosdan sonra direk kurulum ekranı geldi şans galiba yada her ne ise. Bide şu wireless i halledeydim süper olacaktı
Bende wireless otomatik tanımıştı. Şanslısın galiba hayırlı olsun.

Bendeki tanımadı kext kurdum öyle tanıdı simgesi var açık konumda da ama ağları bulamıyor

Windows kuruluyken Fn+F3 tuşlarıydı. Mac os x kuruluyken aynı tuşlara basıyorum ama hiçbirşey yok. Wi-Fi açık konumda zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…