Hocam size 4 farklı önerim var. Ben 3500U işlemcili bir laptop kullanıyorum ve Solid kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Diğerleri 3500U'nun üzerinde cihazlardır. Ben AMD tarafının düşük ve orta bütçede daha iyi olacağını düşüyorum. Özellikle 16 GB RAM olan modelleri seçmeye çalıştım 8 GB yetersiz kalır. Aralarından Xiaomi tasarımıyla öne çıkıyor güzel bir cihaz. Ben olsam onu tercih ederdim. Ama yine de son karar sizin.
HP 255 G8 3C2W5ES03 Ryzen5 3500U 16GB 256SSD 15.6" FreeDos FullHD Taşınabilir Bilgisayar arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Technopc TA15BR7 Ryzen 5 3700U 16 GB 512 GB SSD Radeon Vega 10 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Xiaomi Redmibook 14 II Ryzen 5 4500U 16 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 14" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.