Casper Nirvana S500 laptop ısınıyor

Arkadaşlar, Laptop'u aldığım günden beri oynamıyorum oyun, yani son 2 3 gündür kuzenlerle oynayayım diye oyun yükledim PUBG Mobile, Wild Rift ancak ondan sonra oyun oynamasam bile klayenin ortası ısınıyor. Eskiden olmuyordu normal mi? Korkmaya başladım oynamayacağım artık.

Casper Nirvana s500.

Windows 10 Pro.
16 GB DDR4 RAM.
MX230 2 GB VRAM.
500GB NV me SSD.
i5-10210U işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Laptop'u aldığım günden beri oynamıyorum oyun, yani son 2 3 gündür kuzenlerle oynayayım diye oyun yükledim PUBG Mobile, Wild Rift ancak ondan sonra oyun oynamasam bile klayenin ortası ısınıyor. Eskiden olmuyordu normal mi? Korkmaya başladım oynamayacağım artık.

Casper Nirvana s500.

Windows 10 Pro.
16 GB DDR4 RAM.
MX230 2 GB VRAM.
500GB NV me SSD.
i5-10210U işlemci.

Termal macun değişme zamanı gelmiştir.

Casper Nirvana s500.

Windows 10 Pro.
16 GB DDR4 RAM.
MX230 2 GB VRAM.
500GB NV me SSD.
i5-10210U işlemci.
Garantisi var mı? Muhtemelen vardır garantiye termal macun ve fan temizliği için verin.Siz kendiniz yaparsanız garanti gider.

Bilgisayarın klavyesinin ısınması teknik olarak bilgisayarın ısındığı anlamına gelmez.

Oyuna girmeden önce HWMonitor programını çalıştırın ve oyunu oynadıktan sonra, ekran kartı ve işlemcinin en fazla ne kadar ısındığına bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı