Başarılı Kurulum Casper Nirvana SP15 1.Nesil İntel Hd Graphics

Üst bara transparanlık gelmişse eğer işlem tamamdır

gelmedi.Ekran kartım hala 3 mb gözüküyor.Safaride bariz dalgalanma var.Launcher dalgalı açılıyor.

malesef ki olmuyor istersen clover ayarlarından ekran boyutunu ayarlayabilirsin fakat dalgalanma olayları eDP konektörlerin çoğunda olan bir durum

teşekkürler.Dostum son bi yardım.Şu ig-platform-id kısmı var ya chameleon da oraya tam olarak hangi id yi yazmalıyım sence.Sitedeki id lere baktım.olmuyorlar.Recep bey makinenin cpu suna göre ekran kartının id sini bulabilirsiniz ve yazınca tanıyor dedi ve yapmıştı video rehberde.ben bi türlü bulamadım.Lütfen yardım et.Makine intel core 2 duo 2.29 mhz
ekran device id 2a42 nasıl bulacağım bu ig-platform-id sini...

MErhaba hocam bende de casper nirvana bir bilgisayar var
Sistem özellikleri:i5 3230b işlemci hd 4000 ekran kartı var onboard üzerinde 8 gb ram 750 gb harddisk var bende mac kurmak istiyorum fakat anakart üzerindeki ses ve wifi çipsetlerine bk dediler ben onları bilmiyorum bulamadım da acaba benimki uyumlumudur sizce hangi sürücüleri vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…