Kadir Yiğit
Kilopat
Daha fazla
Var olan bir şey tabiki aktif olacaktır ama servisin daha msata ile m2sata arasında ki farkı anlamaması casper'ı geriletiyor, evet ben kendim belli başlı masrafları yaptım doğru bunları takmam için servis olmam şart değil, kaldı ki m2sata portuna ssd takmaları için bile tek parça olan kapağı çıkaracaklar. O kapağın üstüne dikkatli bakarsan garanti etiketi var o etiket tamda dvd kızağını ve kapağı tutan vida üstüne yapıştırmışlar zaten başlı başına bir saçmalık bu. Ben bunları göz önüne alarak kendim taktım, hdd kızağı ve dvd kutusu maksimum 80 tl civarında olur bilgisayarcıların olduğu yerde rahatça bu fiyata bulursun merak etme performans düşmüyor tecrübe ile sabit. Hatta hdd kızağı almadan evvel oyunları harici diske kurmuştum usb 3.0 üzerinden güzelce oynuyordum.
Benim diyeceklerim bu, bundan önceki laptopu tam 5 sene kullandım sata2 anakarta sahip olduğu halde. Dvd'nin yerinde duran hdd sistemi çalıştıran hdd olmuştu ki şimdi de öyle duruyor, onu bile belli aralıklarla söküp (ciğerine kadar desem yeri) temizliyorum, gt420m bana abi artık dayanamıyorum demeseydi belki bu bilgisayarı bile almazdım, ama memnun muyum?
Bu halinden tabi ki memnunum. Benim için şu donanım güncellemesi yeterde artar bile.
@Kıvan Ç
Benim diyeceklerim bu, bundan önceki laptopu tam 5 sene kullandım sata2 anakarta sahip olduğu halde. Dvd'nin yerinde duran hdd sistemi çalıştıran hdd olmuştu ki şimdi de öyle duruyor, onu bile belli aralıklarla söküp (ciğerine kadar desem yeri) temizliyorum, gt420m bana abi artık dayanamıyorum demeseydi belki bu bilgisayarı bile almazdım, ama memnun muyum?
Bu halinden tabi ki memnunum. Benim için şu donanım güncellemesi yeterde artar bile.
@Kıvan Ç