Şu an Windows 7 Home Basic 64 bit kullanıyorum. Gayet memnunum. Windows 8'de bazı eksikler olduğunu düşünüyorum. Bir de zaten Windows 8 yeni çıktı. Üstünden 1 kaç sene geçmesi lazım. Şu an daha oturmamış bir işletim sistemi. Benim bütün kullanıcılara tavsiyem Windows 7'dir.
Umut sen istersen Windows 3.1 kullan. Üzerinden 22 sene geçti. Senin mantığına göre daha iyi olması lazım. Lütfen bu tür tavsiyelerini kendine sakla. Bu konularda belli bir bilgi birikimin olmadığı belli. Eksiklik nedir diye sorsam en başta "Başlat menüsü" yok diyeceksin.
Windows 8.1 şu an için en güncel, en başarılı, en performanslı ve en kullanışlı işletim sistemidir. Bunun tartışılmasını bile kabul etmeyiz.
Şu an Windows 7 Home Basic 64 bit kullanıyorum. Gayet memnunum. Windows 8'de bazı eksikler olduğunu düşünüyorum. Bir de zaten Windows 8 yeni çıktı. Üstünden 1 kaç sene geçmesi lazım. Şu an daha oturmamış bir işletim sistemi. Benim bütün kullanıcılara tavsiyem Windows 7'dir.
Saçmalıyorsun. Windows 8, Windows 7'nin kararlılığı üzerine oturtulmuştur ve tamamen farklı bir işletim sistemi değildir. Windows 8'in üzerinden zaten 1 sene geçtiğinden dolayı bi kere daha saçmaladın.
Senin tavsiyen kimin umurunda? Windows 8.1 64 Bit en iyi işletim sistemidir ve Technopat Windows 8.1 tavsiye eder!