Casper Nirvana X400 boştayken ısınıyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI A320M-A Pro anakart Sapphire Pulse RX6400 4 GB 64 Bit Ryzen 3 3200G Apacer Panther 2*8GB 3200MHz CL16 DDR4 RAM Seagate Barracuda 1TB HDD James Donkey 240GB SSD ve son olarak Frisby FC-9365G Gaming kasa double Slim ring RGB fan (650W 80+)
Arkadaşlar, benim laptop boştayken fan hızlı çalışıyor. Kendi kendine ısınıyor ama anlamadığım daha yeni aldım, 1 ay oldu laptopu alalı. Sizce sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steelix dengelide dün gece sadece ekranı kapatıp (uyku modunda değil) dengeli güç planında CoD MW3 indirmeyi düşünüyordum. Hani böyle boşta gibi bir tek Google Chrome çalışıyor oyun çalışmıyor. Laptopta virüste yok ses yaptı sonra ses biraz arttı.
Hatta bayağı arttı bir baktım kendi kendine ısınıyor çok şaşırdım. Keşke bunu almasaydım.
Yani mesela laptopu ekranı 2 dk içinde kapat a ayarlıyorum yahu kendi kendine ısınıyor.
Dün speedfan diye bir program indirdim 52bin RPM diyordu şaşırdım. RPM HDD'lerde dönüş hızı oluyor. Fanlarda da dönüş hızı değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı