Casper Nirvana X400 fan hızları çok yüksek

Hocam şimdi ben geçen gün laptopun ekranını kapatıp uyku modunda değil CoD MW3 indiricektim.
Lakin ekran kapandığında bir baktım ses geliyor laptoptan bir de gelen ses sadece oyun oynadığımda geliyordu sebebini anlamış değilim birkaç fan uygulaması indirdim sorun devam etti bazı oyunları sildim o fan uygulamalarını sildim laptop kendine geldi. :) Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. :)
Sizden son olarak istediğim şu pil neden böyle? Ve 1 sorunum daha var düzelmemiş:(

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-11-25 093624.png
    Ekran görüntüsü 2020-11-25 093624.png
    32,7 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran görüntüsü 2020-11-25 112612.png
    Ekran görüntüsü 2020-11-25 112612.png
    93 KB · Görüntüleme: 40
Yok hocam yapmadım. Bir de az önceki sayfaya bakar mısınız? Garanti bozulur falan diye ellemiyorum.
Hocam benim bildiğim dengeli modda maksimum stok hızında 1.60GHz'de çalışması lazım ama bu artıyor mesela 2,82 gördüm az önce.

Dedim ya hocam fan sesi geliyor yine ve pil:(

Ne önerirseniz yapacağım hocam.

Hocam yüklü değil kaldırdım lakin bir uygulamayı Fan Speed'i denetim masası program kaldır yaptım lakin program dosyaları X86'da vardı oradan da sildim. Ben sizde yereldisk C'de bulunan bütün dosyaları SS olarak atsam. Format atmadan bilgisayarı başlangıç hali yapabilir miyim?

Hocam yüklü değil kaldırdım lakin bir uygulamayı Fan Speed'i denetim masası program kaldır yaptım lakin program dosyaları X86'da vardı oradan da sildim. Ben sizde yereldisk C'de bulunan bütün dosyaları SS olarak atsam. Format atmadan bilgisayarı başlangıç hali yapabilir miyim?
Bunun yerine aynı uygulamayı tekrar yükleyiniz. Elbet içinde ayarları eski haline getiren bir ayar vardır. O ayarı yaptığınızda bozmuş olduğu dosyayı da düzeltecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı