Casper Oyunlarda Sonradan Kasma Sorunu

• Konuyu başlatan jokor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.489
Şu Casper firmasında çalışan bireyler hala ürünlerinin satılmasına seviniyor. Kaba bir yorum yapmakta istemiyorum fakat şu firmadan alacağınız ürün, yapacağınız son şey olsun.

Hocam, vallaha sizin gibi bir babadan bunları duymak ne kadar hoş. Bir de bizimkine sorun. :)
Keşke siz de benim babama sorsaydınız (n) Benim çocukluk döneminde internet, vs. olayları yoktu, ancak eminim olmuş olsa; benim babam hiçbir alternatif sunmadan tamamını yasaklardı bana. İşte benim babam böyle bir baba. Siz şu an burada yazışıyorsanız babanız gayet olumlu bir insan demektir.
Maddiyeta gelirsek, onu da yine kendim yaptım ve çocuklarım için de yapıyor ve yapmaya çalışıyorum.
Size tavsiyem; siz de babadan değil de kendiniz bi yerlere varıp kendi hayallerinizi gerçekleştirin.

Soğutması iyi olmayan donanımları da almayın :D Sonra bu konu sahibi kardeşimiz gibi "yaw, ben biraz uyun oynadım diye PC'm niye kasıyor demeyin.

Keşke siz de benim babama sorsaydınız (n) Benim çocukluk döneminde internet, vs. olayları yoktu, ancak eminim olmuş olsa; benim babam hiçbir alternatif sunmadan tamamını yasaklardı bana. İşte benim babam böyle bir baba. Siz şu an burada yazışıyorsanız babanız gayet olumlu bir insan demektir.
Maddiyeta gelirsek, onu da yine kendim yaptım ve çocuklarım için de yapıyor ve yapmaya çalışıyorum.
Size tavsiyem; siz de babadan değil de kendiniz bi yerlere varıp kendi hayallerinizi gerçekleştirin.

Soğutması iyi olmayan donanımları da almayın :D Sonra bu konu sahibi kardeşimiz gibi "yaw, ben biraz uyun oynadım diye PC'm niye kasıyor demeyin.
Hocam sizde haklısınız bir baba olarak fakat zaten bilgisayar fiyatının %95'ini ben biriktirdim fakat biraz destek çıksa kötü olmaz. Belki Lise 1.'im diye derslerim biraz düşük olabilir fakat hemende interneti kesmekle de tehdit etmekle de olmuyor. :)

Çalışmak ben de istiyorum. Okul hocalarım da istiyor. Babamda istiyor. Herkes hayatın zorluklarını görsün. Paranın kolay kazanılmadığını öğrensin diyorlar. Haklılar. Paranın zor kazanıldığını biliyorum. Ve hatta öğrenmek de istiyorum fakat annem dayanamıyor. Karşı çıkıyor. :)

Aynen denildiği gibi, "ısınma! " (Casper efendi yeterli soğutmayla donatılmadığı için, sistem belli bir süre sonra fazla ısınıp kuvvetten düşüyor :saçma:)
Tafsiyem: Oyun oynayacak ya da ağır yüklerde kullanacak birisi iseniz, biraz paraya kıyın kardeşim :rolleyes:
Hocam, siz gelince forumun neşesi yerine geldi. :)

Arkadaşlar, Casper diyip geçiştiriyorsunuz ancak aynı sorun bende de var. Toshiba kullanıyorum ve bakımını yeni yaptırdım. İşlemci kullanımı %100 oluyor ve oyunlarda kasıyor. İşlemci kullanımı %100 olduğu zamanlarda fan çok çalışıyor sesi geliyor. Normalde oyunda 180 fps alıyorum ama işlemci kullanımı %100 olduğunda 30-20 arası alıyorum. Ne yapabilirim?

Arkadaşlar, Casper diyip geçiştiriyorsunuz ancak aynı sorun bende de var. Toshiba kullanıyorum ve bakımını yeni yaptırdım. İşlemci kullanımı %100 oluyor ve oyunlarda kasıyor. İşlemci kullanımı %100 olduğu zamanlarda fan çok çalışıyor sesi geliyor. Normalde oyunda 180 fps alıyorum ama işlemci kullanımı %100 olduğunda 30-20 arası alıyorum. Ne yapabilirim?
Yeni bir konu açmak. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı