Casper Parça Değişimi

Olcay Polatlı

Hectopat
Katılım
1 Mart 2014
Mesajlar
4
Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar. Technopat'ı yeni keşfettim ve sizden yardım almak istedim. Benim problemim şu , yeni pc aldım 1 ay kadar oluyor Casper masaüstü PC. 8 GB RAM 2 GB ekran kartım var fakat işlemcim düşük, çift çekirdekli Intel Pentium CPU G3220 3.00 GHz. Bu nedenle ne kadar diğer özelliklerim iyi olsa da oyunlardan zevk alamıyorum donma vs yapıyor. İşlemcimi değiştirip AMD FX6300 almak istiyorum. Bunu yetkili servislerde yapıyorlar mı ? Yani garantiden çıkmasını istemiyorum da. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız Casper olduğuna göre en düşük olan şey işlemci değil ekran kartı olmalıdır.

İşlemci için 1150 soket bir İntel işlemci alabilirsiniz.
 
AMD Fx 6300 alacağınız zaman ona uygun anakart almanız da gerekiyor. Buda size 550 Lira civarı bir maliyet demek. Kasanızda ki psu kaç watt? Biliyorsanız veya öğrenebilirseniz bize bildirin, ona göre ekran kartı tavsiye edelim.
 
Bütçem yaklaşık bin lira civarı. Ekran katımı değiştirdim diyelim ne önerirsiniz ? Bir de işlemcimin çift çekirdek olmasından dolayı korkuyorum açıkçası.
 
Ekran kartına daha uygun bişiyler olsa iyi olur sanırım :) Bende bu işlemciyi düşünüyorum aslında fakat yukarıda yorumlara bakarsanız bi arkadaş uymaya bilir dedi. Bir de ben bu parçaları alıp yetkili serviste taktırsam garanti devam eder mi ?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı