Casper Pegatron A15 anakartta BIOS güncellemesi yapmadan Windows 10 çalışıyor

Öncelikle merhabalar Casper'ın gazabına uğramış arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Casper'ın anakartları PEGATRON diye bir markadan. Sitesinde destek, driver falan hiçbir şey yok. Casper A15 modeli yani Pegatron A15 anakartlı modeli. BIOS sürümü 212 olarak geliyor ve eğer BIOS sürümü 212 iken Windows 8 ve üstü bir işletim sistemi kurarsanız kurulumda sizi kocaman bir siyah ekran karşılıyor. Ama BIOS güncellemesi yaparsanız böyle bir derdiniz olmuyor. Fakat dün çok şaşırdığım bir şeye tanık oldum. Önceden Windows 10'a yükseltip sonucu gördüm ve tekrar Windows 7'ye döndüm. Fakat dün yine aklıma nereden estiyse tekrar Windows 10 yükseltmesi yaptım ve takır takır çalıştı. Evet ne bir siyah ekran ne bir kasma donma... Driver'ların yedeğini alıp sonradan Windows 10'u format atarak kurdum ve driver'larını yükledim. Şu an hâla bir sorun yok. Denemek isterseniz buyurun. Bende bir şey yok umarım sizde de olmaz. Gözlemlerinizi yorumlara yazmayı unutmayın. İyi günler
Lazım olursa Pegatron A15 BIOS güncelleme rehberi: Casper Pegatron A15 BIOS Güncelleme Rehberi | Technopat Sosyal

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…