Casper Pişmanlıktır!

Ürünü ilk alıp arizali çıkması servisle alakali degil. 4800 tl para veriyorum bozuk çıkıyor geri gönderiyorum yenisini gonderiyolar sıfır urun yolluyorlar oda ayni sorunla bozuk cikiyor burda servis problemi hangisi sizce ? Servis sadece bilgi vermedi gec yolladi ürünün iki defa bozuk cikmasi kesinlikle markayla alakalı. Servis sadece soruna bakar yenisini gönderir oda bozuk çıkıyorsa kusura bakma ama ben o markaya bidaha yanaşmam benim dilim yandı baskalarinin yanmasın diye tecrubemi paylaştım.

Şunu ogrendim kesinlikle acele etmiceksin ve laf dinliceksin bundan sonra buraya bakarak alırım yada sorarak alırım

Casper bilgisayar için en son seçilmesi gereken markadır.

O KADAR KÖTÜ DEĞİL Ben zamanında Nirvana serisi almıştım eskilerde 5-6 yıl önce 6 yıldır kullanıyordum kuzenime verdim bir sorun bile yaşamadım kullanıcı hatası olarak düşünüyorum veya vatan bilgisayara gelirken hasar alması vs 6 yıl kullandım çünkü ben şimdi acer kullanıyorum kesinlikle casper iyi.

2017 yılındaki konuyu hortlatmışsınız hocam

2018 Aralık ayında satın aldığım Casper Nirvana F650 6. ayında bozuldu, hiç garantiye vermekle uğraşmadım direkt yeni bilgisayar topladım.

2018 Aralık ayında satın aldığım Casper Nirvana F650 6. ayında bozuldu, hiç garantiye vermekle uğraşmadım direkt yeni bilgisayar topladım.

Senin kullanım şekline bağlı. Benim emektar 2 GB'lik bir şeydi ama PES de FIFA da atardım, stabil çalışırdı, çok zorlamazdım. Toplamda 2'ya da 3 kere formatladım, güzel bilgisayardı zamanında 6 yıl önce zaten 2 piksel oyunlar yaygındı. GTA 5 vardı ama çoğu oyun GTA 5 gibi güzel grafikli çıkmıyordu çünkü adam gibi donanım ürünü yoktu. Yavaş yavaş RTX, Corsair, MSI böyle markalarla 4K oyun ortaya çıktı. 8 yıllık bir bilgisayardı zamanın MSI'ydı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben Casper Nirvana S500 modelini aldım bir sıkıntı yaşamadım da ha, Google anlık dondu sanki bir kere ya da internet ile alakalı da olabilir sağ alttan masaüstüne hemen geçtim düzeldi 1 kere oldu da ha, 1 ay oldu alalı şu an bir sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…