Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow.
Kağıt üstünde yazan değil, gerçekten verdiği güç önemli. Thermaltake bu konuda cömert davranıyor. Ne yazıyorsa o ne eksik, ne fazla. Fanları hem sessiz çalışıyor hem de sistemin içini güzelce serin tutuyor. Uzun süreli yük altında bile ses yapmaz, baş ağrıtmaz kablo karmaşasını sevmeyenler için modüler sistem tam bir nimet. İhtiyacın olmayan kabloyu takmazsın, kasa ferah kalır. Thermaltake PSU'lar uzun ömürlüdür. Aşırı voltaj, kısa devre gibi durumlara karşı korumalıdır. Sadece donanımını değil, seni de korur. Benim şimdiye kadar 3 sistemim oldu her zaman Thermaltake PSU aldım beni hiçbir zaman üzmedi cool whine olsun veya herhangi bir durum ara ara elektrik kesintilerinde içim rahat oluyor çünkü güç kaynağıma güveniyorum?
Dedikleriniz anlamsız olmuş. Thermaltake'in bile berbat PSU'ları mevcut. Bu her marka için geçerli. Sırf marka adı var diye PSU alınmaz. PSU seçilirken testlere ve iç bileşen kalitesine bakılması gerek. Markaya değil. Ki zaten Thermaltake PSU üretmiyor hocam.