Casper S500 alınır mı?

IResAt

Hectopat
Bilgisayarı daha çok Fortnite ve CS:GO GTA 5 gibi oyunları oynamak için alıyorum.

16 GB RAM 10.nesil i5 10210U var bir de 1TB hardisk 128 GB SSD 2 GB MX230 var sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci CS:GO için yeterli fakat, ekran kartı bana düşük geldi baya sistem fiyatı nedir? Ona göre yorum yapılır ama söylediğiniz oyunları en düşük ayarlarda anca oynatır bu kart.

Masa üstü sistem toplama imkanın varsa bu laptop'dan 2-3 kat daha performanslı sistem toplanır dostum aklında olsun.Ama laptop almaktan başka çarem yok diyorsan bütçen uygunsa şuna bakabilirisin. En azından güncel oyunları orta ayarlarda oynatır. Bu kadar bütçem yok dersende bu senin söylediğin sistemden iyidir.
yardım ettiğin için teşekkürler 1 sorum olcak benim kullandığım notebook 4 gb ram gtx920m intelcore i5 5.nesil U işlemci var 500 gb hdd var casper nirvana s500 aldığımda performans artışı hissede bilirmiyim 1 de fortnite gta5 ve csgo yu 60 fps oynaya bilirmiyim düşük ayarlarda

Oynatır düşük ayarlarda ama S500 alırsan pek bir performans artmaz.

Sizce Lenovo V155 Ryzen 5 3500U Max 3.7GHz 4MB 20GB RAM Vega8(4250TL) mi?
Yoksa Casper Nirvana S500 i5 10210U Max 4.2GHz 6MB 16 GB RAM MX230'mu(4.199TL)

Casper kötü diyorlar ama bilmiyorum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı