Casper Sistem Upgrade

Alamazsın. İşlemcin güzel, anakartın idare eder. Ramlerin de güzel. Bu parçaları satmana gerek yok. Dediğim gibi değiştireceğimiz parçalar ekran kartı, güç kaynağı ve kasa olmalı. Üstüne para kalırsa güzel bir anakart ve soğutma sistemi ile işlemcini overclock ederek çok iyi performans alabilirsin. (y)

Overlock nedir tam olarak bilmiyorum. Yani ekran kartı aldığımda (O.C) olanlardan mı alacağım :D Ve nasıl yapacağım bu işlemi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna o kadar para verceğime yeni sistem toplarım daha iyi değil mi kardeş?

1500 TL bütçe belirtmişsin, bende önerimi yaptım. Alıp almamak sana kalmış. Bu sistem, GTA V'i en yüksek ayarlarda açar.

DDR3 anakart alınırmı kardeş bu saaten sonra alacaksam adam gibi bişey alırım.

Soketlerin uyumlu olması gerekiyor. İşlemciniz 1155 soket. Vatan'da bulabildiğim en iyi anakartı yazmaya çalıştım. Eğer beğenmediyseniz, benden bu kadar. Uzmanlar yardım etsin size.

Yok canım kardeşim sağolasın yardım ettiğin için. Ben daha sonradan işlemci ile anakartı beraber değiştircem ondan dedim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı