Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir arkadaşım da almıştı, direkt Teknosa'dan gönderdi servislere. Sorun çözülmeyince Teknosa direkt olarak senin yerine firmayla uğraşıp iade veya ürün değişimi yaptırıyor. Bu sebeple dedim.
Teknosa mağazayı bu yüzden seviyorum. Bende LG G4 almıştım servise yollayınca hiçbir şey yapmazsalar bile değişim veya iade yaptırıyorlar. 2 kere sıfır cihaz yollamışlardı. Oyuncu ekipmanları da oradan almıştım. Para fazla olursa Teknosa'dan almaya çalışıyorum.
Tüm casper ürünler için servise yollama yöntemleri şunlardır.
1-) Ürünü aldığınız yere verirseniz göndereceklerdir.
2-) Yakınlarınızda Casper yetkili satıcısı ya da servisi varsa oraya teslim edebilirsiniz.
3-) Eğer İstanbulda iseniz kendiniz götürebilirseniz. Anadolu yakasında iseniz Ümraniye Tepeüstünde Casper'in fabrikasına, Avrupa yakasında iseniz Topkapı'daki Vatan bilgisayar'ın karşısındaki binanın 1.katında Avrupa yakası yetkili servis mevcuttur.
4-) Türkiye'nin her yerinden Yurtiçi kargo ile ücretsiz gönderebilirsiniz. (Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No:47 , Casper Plaza Ümraniye / İstanbul Türkiye)