Casper ürün servise nasıl verilir?

Tydeus

Decapat
Casper bilgisayar kullanıyorum, cihazı Teknosa'dan aldım. Teknosa'dan servise mi göndermek daha iyidir yoksa yetkili servisinden mi? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşım da almıştı, direkt Teknosa'dan gönderdi servislere. Sorun çözülmeyince Teknosa direkt olarak senin yerine firmayla uğraşıp iade veya ürün değişimi yaptırıyor. Bu sebeple dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm casper ürünler için servise yollama yöntemleri şunlardır.

1-) Ürünü aldığınız yere verirseniz göndereceklerdir.
2-) Yakınlarınızda Casper yetkili satıcısı ya da servisi varsa oraya teslim edebilirsiniz.
3-) Eğer İstanbulda iseniz kendiniz götürebilirseniz. Anadolu yakasında iseniz Ümraniye Tepeüstünde Casper'in fabrikasına, Avrupa yakasında iseniz Topkapı'daki Vatan bilgisayar'ın karşısındaki binanın 1.katında Avrupa yakası yetkili servis mevcuttur.
4-) Türkiye'nin her yerinden Yurtiçi kargo ile ücretsiz gönderebilirsiniz. (Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No:47 , Casper Plaza Ümraniye / İstanbul Türkiye)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı