Casper Ultrabook BIOS ve USB'den format sorunları

Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle başlıkta "ACİL" kelimesini kullandığım için özür dilerim. Bilgisayarı yarın kıza geri teslim etmem gerekiyor. Bu yüzden hemen halletmeliyim. Ne yol denediysem bilgisayarı USB'den başlatamadım.

Model Kodu: CN.TTI3317A
Model Adı: CBA.3317-8CooV
BIOS: AMI

BIOS a giremiyorum şifre istiyor şifre hakkında hiçbir bilgim yok.
ImageUploadedByTapatalk1407421872.843372.jpg

Şifreyi 3 kere yanlış girince şu hata meydana geliyor ve donuyor.
ImageUploadedByTapatalk1407421965.750979.jpg

Eğer hiç şifre girmeden direk ENTER yaparsam giriyor fakat hiçbir şeyi değiştiremiyorum.
ImageUploadedByTapatalk1407422050.249508.jpg

Eğer USB den başlatmak için açılışta F12 yaparsam da şu resimdeki yazılar geliyor ve yine de USB den başlatmıyor.
ImageUploadedByTapatalk1407422100.605558.jpg

Umarım sorunumu iyi şekilde açıklayabilmişimdir. Yardımlarınızı bekliyorum üstadlar.

BIOS şifrelenmiş ve şifresini öğrenmeden USB'den başlatacağınızı sanmıyorum. Belki BIOS pilini çıkarıp takmak işe yarayabilir. PC sahibi kimse arayıp BIOS şifresini sorun.

Ya da DVD alıp onunla format atabilirsiniz. Çoğu dizüstü bilgisayar DVD ile boot etmeye ayarlıdır.

Hocam bilgisayar sahibi daha önce bi bilgisayarcıya vermiş format için karaktersiz herif win 8 yüklü bilgisayara sahte yazılım win7 kurmuş bilgisayarın altından da win8 serial leri kazımış biosta da şifre var. kızın hiçbirşeyden haberi bilgisayardan da zerre anlamaz açınca anladım ben de işte. Ultrabook hocam bios pilini çıkaramam DVD room da yok bilgisayarda o yüzden onu da yapamıyorum :/

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı