Casper v5k6100a laptop M.2 SSD girişi var mı?

Daha fazla  
İyi günler! Eski bir laptop kullanıyorum "Casper v5k6100a". Bu laptopta M.2 SSD girişi var mıdır varsa hangi M.2 SSD'yi önerirsiniz? Teşekkürler.
Aşağıya 3 tane resim bırakıyorum SSD'nin yanındaki olabilir mi diye düşündüm.

Dosya Ekleri

• image1.jpg
    image1.jpg
    134,8 KB · Görüntüleme: 33
  • image2.jpg
    image2.jpg
    150,7 KB · Görüntüleme: 25
  • image3.jpg
    image3.jpg
    159,6 KB · Görüntüleme: 37
Evet var. Bütçeniz ve istediğiniz kapasite nedir ona göre önerelim. Eki Görüntüle 2425077

Öncelikle teşekkürler. Gündelik bir öğretmenin kullanması için fakat sonrasında alıp başka bir laptopa takabilirim yani kısacası hem gündelik hem de depolama alanı fazla olursa iyi olur. 480 GB ile 1TB aarasında kaldım fiyat farkı bayağı fazla görünüyor?
Bütçem 1000-2000 arası. Büyük ihtimalle 1TB 2000 TL'den fazladır.

Öncelikle teşekkürler. Gündelik bir öğretmenin kullanması için fakat sonrasında alıp başka bir laptopa takabilirim yani kısacası hem gündelik hem de depolama alanı fazla olursa iyi olur. 480 GB ile 1TB aarasında kaldım fiyat farkı bayağı fazla görünüyor?
Bütçem 1000-2000 arası. Büyük ihtimalle 1TB 2000 TL'den fazladır.

Hocam bazı yerlerde bu türe berbat diyorlar ne yapacağımı şaşırdım?

Hemen yanındaki kısımda (fotoğrafta) RAM girişleri var değil mi hocam?
RAM değiştirmeyi düşünüyorum Samsung ile Kingston arasında kaldım. Önereceğiniz RAM var mıdır yeni RAM taktığımda eskisini çıkarmama gerek var mıdır sanki iki giriş yeri var gibi

https://www.sinerji.gen.tr/twinmos-...tbg42280-p-54055?utm_campaign=akakce&v=1.53.9 Bu model daha iyi kargo parası var sadece benim attığımın kargo ücretsizdi. Bütçeniz biraz daha fazla olsaydı daha iyi ssd önerebilirdim

Hemen yanındaki kısımda (fotoğrafta) RAM girişleri var değil mi hocam?
RAM değiştirmeyi düşünüyorum Samsung ile Kingston arasında kaldım. Önereceğiniz RAM var mıdır yeni RAM taktığımda eskisini çıkarmama gerek var mıdır sanki iki giriş yeri var gibi
Evet ram girişleri var cpu z uygulama sekmesinden spd ve memory bölümlerinin ekran fotosunu atarsanız ram önerebiliriz

https://www.sinerji.gen.tr/twinmos-...tbg42280-p-54055?utm_campaign=akakce&v=1.53.9 Bu model daha iyi kargo parası var sadece benim attığımın kargo ücretsizdi. Bütçeniz biraz daha fazla olsaydı daha iyi ssd önerebilirdim

Evet ram girişleri var cpu z uygulama sekmesinden spd ve memory bölümlerinin ekran fotosunu atarsanız ram önerebiliriz
gönderdim hocam

hocam bunlar arasından önereceğiniz nedir bütçemin çok olmadığını fark ettim😀

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    24 KB · Görüntüleme: 18
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    19,4 KB · Görüntüleme: 13
  • Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    24,2 KB · Görüntüleme: 17

Technopat Haberler