Casper via A1 vs Samsung A5 2016

sad01

Hectopat
Daha fazla  
Ben 2 telefon arasında kaldım. Cesper via a1 ve samsung a5 2016 hangisini önerirsiniz? Beni tatmin edicek telefon günlük kullanımda bataryası yetsin ağır hafif oyunlarda kasma donma olmayacak. Bir sorun çıktığında garantide sorun yaşamayacaım. Kamerası ideal olması yeterli ve kalite açısından iyi olanı hangisidir? Bana göre samsung gibi geliyor fakat cesper'ında özelliği baya güzel. Kararsızım. Fikrinizi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper donanım olarak daha güçlü tamam da, Casper sonuçta. A serisi ise, amiral gemilerin kırpılmış veya özellikleri birleştirilmiş halidir desek doğru olur. 2 GB RAM günümüz standartların altında. A serisi batarya tüketimi ve kamera olarak iyi. Casper tam bir kapalı kutu, yazılım desteği yok bir şey yok, P10 koymuşlar, güzel işlemcidir, güç tüketimi iyidir, eğer gerçek 3000 mAh varsa cihaz da bir günü çok çok rahat çıkartması lazım. Bana sorarsanız ikisini de almam ama.

Android telefon satıyorsun, daha Stock ROM bile vermiyorsun sitende. Ben bu cihazı ne yapayım? Çinli firmalar bile sitelerine Stock ROM koyuyor. Demek ki kullanıcı umrunda değil, aynı PC gibi telefonda da bilmeyene satıyım paramı kazanayım mantığını güdüyor demektir.

Edit: Özel uygulaması varsa bilmiyorum, Smart Switch gibi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı