Casper via A1 vs Samsung A5 2016

Alınacak bir cihaz değil ama yerin dibinede sokulamaz sonuçta Casperin kendi üretimi değil başka bir firmanın ürünü, ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Bu Casper diyerek direk çöp muamelesi yapmaya gerek yok, cihaz iyi ama fiyatı kötü, servis desteği kötü, firma kötü olay bu. Bu cihazı Samsung biraz daha uygun fiyata getirseydi herkes marka algısı olmadan alırdı.

Almanız anlarım ama abartmanın da anlamı yok. Operatör telefonları nasıl ZTE firmasının ürünlerine kendi adını bastırıyorsa Casper ve GM firması da Gionee modellerinin üzerine etiketini yapıştırıyor. Casper alınmaz diyenler Vestel önerebiliyor buna ne demeli peki.

Bu cihaza öncelikle Stock ROM bulamayız veya çok aramamız lazım, flashlamalarda çıkabilecek herhangi bir problemde geri dönmek lazım Stock sürüme. Ben bu cihazı bir şekilde root ederim, Custom Recovery bulmak lazım sonra, hadi onu da bulduk. Uygun bir xPosed modülü bile bulamayabilirim, hadi buldum xPosed Stock ROM da problem yaratabiliyor. Custom ROM bulamazsın. ölme eşeğim ölme.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı