Casper VIA E3 telefona ne yapılır?

Hocam kendi kullandığınız telefon birgün bozulursa ve tamire giderse ortada kalırsınız, her insanın eski telefonunu saklaması gerek bence. Annemin telefonu tamire verdik 15 gün benim telefonu kullanmak zorunda kaldı. Yani telefonu yaptırın köşede dursun.
 
Tamir edersen güzel bir MP3 çalar ya da video izleme aracı olabilir. Şimdi "ya benim kendi telefonum var zaten niye kullanayım" dersen yolculuklarda vs. işe yarayabilir derim. Mesela eve misafir çocuğu geldiğince oyalanması için verebilirsin ya da kendi telefonun bozulduğunda yedek olarak kullanabilirsin.

Tamir olayında ise tamirciye vermeni tavsiye etmiyorum. Özellikle böyle telefonların tamiri aşırı basit oluyor piyasada yedek parçasını da çok ucuza bulup kendi tamir edebilirsin.

Kamera, yedek parçalar falan tüm telefonlar için ortak tasarlanmıyor. Para eder dediğiniz kamera bile muhtemelen sadece o telefonlar için uyumludur ve satmanız çok zor zaten yüksek ihtimalle internette sıfırı çok ucuza vardır. Satmak, parçalamak yerine değerlendirmek çok daha iyi olacaktır.

Sanmıyorum tamir etsem bile telefon kendiliğinden olur olmaz her yerde kapanıyor ve sıkıntı çıkarıyor. Onun için büyük ihtimalle ya köşede çöp olarak duracak ya da ikinci elden tamir edip satarım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmıyorum tamir etsem bile telefon kendiliğinden olur olmaz her yerde kapanıyor ve sıkıntı çıkarıyor. Onun için büyük ihtimalle ya köşede çöp olarak duracak ya da ikinci elden tamir edip satarım.
Tamir ederken arada kendi kendine kapanma sorununu da çözersin. *Bence* muhtemelen batarya ile alakalı. Tabi anakart da olabilir başka bir şey de. Fakat çözülemeyecek sorun değil.
 
Tamir ederken arada kendi kendine kapanma sorununu da çözersin. *bence* muhtemelen batarya ile alakalı. Tabi anakart da olabilir başka bir şey de. Fakat çözülemeyecek sorun değil.

Hayır telefonun kendisi ile alakalı. Benim arkadaşımda da var aynı sorunları o da yaşıyor telefonun kendi sorunu yani servise gönserdiniz bile ilgilenmiyorlar.
 

Geri
Yukarı