Casper VIA F20 kasıyor

Elogocu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün yeni bir telefon aldım. Casper VIA F20 fakat dün de fark ettim akşam olunca kameramda donmalar, FPS düşmeleri oluyor. Arka kameraya çeviriyorum fakat öyle bir sorun yok. Sabahı sorun ortadan kalkıyor, az önce tekrar baktım ve FPS düşmeleri oluyor. Sadece ön kameramda. Lütfen yardım eder misiniz? Donanımsal bir sorun olsa neden arka kamerada kasmasın? Aldığım yerde kaçak herhangi bir yer değil Turkcell'in kendi şubesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade etme şansınız varsa hemen iade edin ve önerdiğim bu bu cihazı alın. İleride teknolojik ürün alacak olursanız mutlaka forumdaki arkadaşlara danışıp alın böylelikle paranız çöpe gitmemiş olur.

İade etme şansınız varsa hemen iade edin ve önerdiğim bu bu cihazı alın. İleride teknolojik ürün alacak olursanız mutlaka forumdaki arkadaşlara danışıp alın böylelikle paranız çöpe gitmemiş olur.

Turkcell'de açılmış telefonu iade edebiliyor muyuz?

Bilmiyorum hocam ama internetten alınınca 15 gün içerisinde iade etme hakkın var ve siz telefonu telefonu dün aldığınıza göre iade edebilirsiniz herhalde.

İnternetten değil, kendi mağazasından aldım. Puanımı sorguladılar, orada puan çıktı. Sonra görevli tablet üzerinden işlem yaptı imza vs işlemleri telefonu orada teslim aldık. O şekilde de iade olur mu?

İnternetten değil, kendi mağazasından aldım. Puanımı sorguladılar, orada puan çıktı. Sonra görevli tablet üzerinden işlem yaptı imza vs işlemleri telefonu orada teslim aldık. O şekilde de iade olur mu?

Hocam 14 gün içinde iade edebilirmişsiniz Turkcell'in kendi sitesinde öyle yazıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı