Çözüldü Casper VIA T4 Minecraft'ta kasıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SorryForDeadYou

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Konya
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen hafta aldığım tablete dün minecraft yükledim kasarak oynanıyor. Yani kasıyor. derken oyunun akıcıliğı bozuk. Asphalt 8'de kasmayan tablet neden Minecraft'da kasıyor anlamadım? Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraftın görüş mesafesini kıs ve grafikleri de kıs kasmaz.

Benim de samsung tabletim vardı 1 ghz çift çekirdek o asphalt 8 i rahatca oynatıyordu ama minecraftta görüş mesafesi sonda iken fena kasıyordu.

Minecraftın görüş mesafesini kıs ve grafikleri de kıs kasmaz.

Deneyeceğim.
Benim de samsung tabletim vardı 1 ghz çift çekirdek o asphalt 8 i rahatca oynatıyordu ama minecraftta görüş mesafesi sonda iken fena kasıyordu.

Bunun işlemcisi 2 ghz. Ona rağmen kasıyor ? Çift çekirdek ama sadece Rami düşük 1gb.

Arkadaşlar sıkıntıyı buldum minecraft ücretli olduğu için mobo market diye bi siteden indirmiştim. Tableti bilgisayardan tarattım, minecraft 'ı virüslü buldu ve sildi. Tableti bilgisayardan çıkardığımda tablet kendini resetledi ve minecraftı silinmiş olarak gördüm. Yani sıkıntı tablette değil oyundaymış. Yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı