Casper VIA T7D üzerine illedelinux yüklenebilir mi?

Makaleler
1
Herkese merhabalar. Yakın bir zaman içinde dokunmatiği bozuk tabletime klavye, mouse ve hoparlör bağlayıp odama akıllı ses sistemi gibi bir şey yapmayı planlıyorum. Tabletin içinde 1 GB RAM ve Intel Atom Z3735G bulunuyor. Bu cihazın Andorid sürümü ile uğraşmak yerine illedelinux Openbox kurmayı düşünüyorum. Cihazda yeteri kadar USB girişi olacak ve 16 GB hafızası var. Birkaç şarkı ve müzik dinleme servislerinin uygulamaları olur sadece. Bu tablete o dağıtımı kurabilir miyim? @illedelinux
Birisi daha etiket atabilir mi?

Son düzenleme:
Biliyorum bu tableti benim eski tabletim tam bir baş belası idi bir bilgim yok fakat depolaması ve RAM'in yeterli olmayacağını düşünüyorum.

Herkese merhabalar. Yakın bir zaman içinde dokunmatiği bozuk tabletime klavye, mouse ve hoparlör bağlayıp odama akıllı ses sistemi gibi bir şey yapmayı planlıyorum. Tabletin içinde 1 GB RAM ve Intel Atom Z3735G bulunuyor. Bu cihazın Andorid sürümü ile uğraşmak yerine illedelinux Openbox kurmayı düşünüyorum. Cihazda yeteri kadar USB girişi olacak ve 16 GB hafızası var. Birkaç şarkı ve müzik dinleme servislerinin uygulamaları olur sadece. Bu tablete o dağıtımı kurabilir miyim? @illedelinux
Birisi daha etiket atabilir mi?

illedelinux Openbox belki ağır gelebilir yine de deneyin, denemekten bir zarar gelmez ama illedelinux JWM sürümü bir hayli hafif olduğu için daha garanti.

illedelinux Openbox belki ağır gelebilir yine de deneyin, denemekten bir zarar gelmez ama illedelinux JWM sürümü bir hayli hafif olduğu için daha garanti.
Cevabınız için teşekkürler. Dönüştürücü gelince JVM sürümünü yüklemeyi deneyeceğim. Peki bunun kurulumdan sonraki boyutu ne kadar oluyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı