Casper VIA T8 Alınır mı?

Yanlış Bilgilendirme
Kardeşim bunların yorumunu gördüm ve çok hata yaptıklarını anladım ben şu 5 yıldan beri casper pc, tablet, telefon kullanıyorum hiçbir sorun olmadı al bence oyunlarda Sıfır kasma var bu tablette, al kardeşim herşey güzel, hafıza da yeterli, ram iyi. Al kardeşim ve asla ama asla ASUS tavsiye etmem :matrix:

Ben olsam almazdım. Ne de olsa bu bir Casper. İki gün sonra bir sürü arıza çıkabilir.
Asla hayır, yanlış alınır.

O da mı 300 TL ? 300 TL'lik tabletten zaten oyun performansı beklenmez. Gmail, diğer şeyler için kullanılabilir.
Hayır oyun performansı çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bunların yorumunu gördüm ve çok hata yaptıklarını anladım ben şu 5 yıldırdan beri casper pc , tablet , telefon kullanıyorum hiçbir sorun olmadı al bence oyunlarda Sıfır kasma var bu tablette al kardeşim herşey güzel hafızada yeterli ram iyi al kardeşim ve asla ama asla ASUS tavsiye etmem :matrix:

Asla hayır yanlış alınır

Hayır oyun Performansı çok iyi

Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. Casper ürünlerini bende kullandım 1 aydan sonra bozulmaya başladı. Ayrıca Casper ve Asus'u nasıl karşılaştırdınız anlamadım.
Son olarak oyun olarak bir Modern Combat ve Asphalt'ı en yüksek ayarlada oynayın kasıyor mu kasmıyor mu görürüz. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı