Casper VIA X40 uzaktan izlenebilir mi?

begbeg

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba Casper VIA X40 aldım 20 gün filan oldum ama şarj hiç gitmiyor, 1 gün anca uygulamalar otomatik kapaniyor telefon inanılmaz ısınıyor. Bir de sistem uygulamalarında Smart ray switch diye bir şey gördüm Casper'a ait sistem uygulamasıdır yoksa telefonuma uzaktan erişim vesaire olmus mudur suphelendim açıkçası tarçın yeşil uzay gibi de sistem uygulamaları vardı o da şüphe çekti.

Yeri bir marka olduğu için olabildiğini düşündüm sizlerde de mevcut mudur yoksa servise göndermek gerekli midir? Instagram vesaire uygulamaları açınca da otomatik kapanma durumu oldu birkaç kez bugün de dondu. Öneriniz nedir? Yazılımcı arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Ne yapmamı önerirsiniz?

Sistem uygulamalarının ne yaptığını gösteren çeşitli uygulamalar var. İsimleri aklımda değil şuan yapay zeka gibi kaynaklardan öğrenebilirsiniz. O programlar hangi sunucuya ne verisi gönderiyor falan her şeyi gösteriyor size. Oradan ne yaptıklarına bakabilirsiniz diye tahmin etmekteyim.

Yapay zekaya sordum o da arada kaldı aramizda cengaver yazılımcı arkadaslar yokmudur andoridden anlayan bu işlerin kurdu tüm sorularıma daha net yanıt alsam çok mutlu olurum cevabınız için teşekkürler yine de .

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı