Casper'dan alınan monitör 16 gün sonra iade edilebilir mi?

Rafavski581

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Casper'dan sıfır 200 Hz monitör aldım. 16. gün bugün, ana bayisine gidip iade edebilir miyim yoksa 16. gün diye almamazlık yaparlar mı? Bilgisi olan var mı?

Monitörde problem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Casper'dan sıfır 200 Hz monitör aldım. 16. gün bugün, ana bayisine gidip iade edebilir miyim yoksa 16. gün diye almamazlık yaparlar mı? Bilgisi olan var mı?

Monitörde problem var.

Problem varsa ürün servise gider direkt olarak iade edebilirdiniz soruni bahsetmeden ama oda 14 günlük süreydi ki iki günle bu süreyi kaçırmışsınız üzgünüm.

Monitörde problem var.

Arızalıysa garanti kapsajında değişim yada iade söz konusu olabilir.

Monitörde problem var.

Servise gider ama kuvvetle muhtemel sorunun ghosting bu monitörde artık onlar bile biliyor ve sorun bile görmüyorlar problem yaşayabilirsin.

Koşulsuz değişim veya iade olmaz ama üründe ayıp varsa ilk 6 ay içerisinde ister iade ister değişim yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı