Casper'ın kötü olma nedenleri nelerdir?

Teknik servis rezalet, laptop bios update için dosyaları istedim, yanlış dosya gönderip doğru olduğunu söylediler. Sosyalde Murat bey yardımcı olmasa sorunu mu halledemiyecektim. Sorunlu olan mal değil müşteri gözüyle bakıyorlar. Geri kalan teknik sorunlar her marka ve elektronik aletde olan hatalardan ibaret ama bu hatalara bir çözüm sunmuyorlar. Ultrabook laptop almıştım 2013 yılında şuan 2020 yılındayız ve bataryası hala ölmedi, şarj aleti hiç bozulmadı. Windows 10 çıktığından beri ve oluşan hataları kendim çözmeye başladıktan sonra standart bir laptop gibi geliyor bana. Casper alıyorsanız arıza oldu mu, Allah sabır versin diyorum.

Zamanında Casper Nirvana bir laptop kullandım. Sıkıntı çıkarmadı. Geçenlerde de Excalibur alacaktım neredeyse. 1650Ti ve 8GB Daha fazla RAM'den feragat edip MSI aldım. Bazen kendime Casper alsam pişman olur muydum diye sormadan edemiyorum.

Zamanında Casper Nirvana bir laptop kullandım. Sıkıntı çıkarmadı. Geçenlerde de Excalibur alacaktım neredeyse. 1650Ti ve 8GB Daha fazla RAM'den feragat edip MSI aldım. Bazen kendime Casper alsam pişman olur muydum diye sormadan edemiyorum.
Güncelleme: MSI GTX 1650 aldığım için hiç pişman olmadım. 1 kere bile üzmedi. Kesinlikle daha güçlü donanım ama Casper olacağına kaliteli model tercih ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı