Erenkkkn Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 170 30 Mart 2024 #1 CAT 6 kabloya RJ11 çakacağım. Kaç tane kablo seçmem gerek ve hangi renk seçmeliyim?
Çözüm Teknoyms 30 Mart 2024 Rj11 ucunun tam ortasına denk gelecek şekilde. Cat-6 kablodan seçtiğiniz 2 kabloyu kullanabilirsiniz.
Rj11 ucunun tam ortasına denk gelecek şekilde. Cat-6 kablodan seçtiğiniz 2 kabloyu kullanabilirsiniz.
KS KS Erenkkkn Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 170 31 Mart 2024 #21 Teknoyms dedi: Resimdeki gibi ortadan 2 tel bağlı olmalı benim kablo CAT-6 değil ama RJ-11 ucunda fark olmaz anlatabilmisimdir umarım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam zaten elektrikçiye RJ11 taktırırken adam 2 tane takacağını bilir herhalde izah etmeme gerek kalmaz yardımın için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Teknoyms dedi: Resimdeki gibi ortadan 2 tel bağlı olmalı benim kablo CAT-6 değil ama RJ-11 ucunda fark olmaz anlatabilmisimdir umarım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam zaten elektrikçiye RJ11 taktırırken adam 2 tane takacağını bilir herhalde izah etmeme gerek kalmaz yardımın için teşekkür ederim
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.958 Makaleler 1 Çözümler 10 31 Mart 2024 #22 Erenkkkn dedi: hocam adam 4 kablo çakıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çakabilir hocam ama vdsl bağanti için ortadaki iki tel önemli. Erenkkkn dedi: Anladım hocam zaten elektrikçiye RJ11 taktırırken adam 2 tane takacağını bilir herhalde izah etmeme gerek kalmaz yardımın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İllaki bilir hocam 4 çaksada sorun olamaz ankastre kutusunda reglet dediğimiz o kablonun çıktığı yere ortadaki iki telin bağlı olması gerekir devamı bizim kullandığımız teknoloji için boş. Artı 0 Eksi
Erenkkkn dedi: hocam adam 4 kablo çakıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çakabilir hocam ama vdsl bağanti için ortadaki iki tel önemli. Erenkkkn dedi: Anladım hocam zaten elektrikçiye RJ11 taktırırken adam 2 tane takacağını bilir herhalde izah etmeme gerek kalmaz yardımın için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İllaki bilir hocam 4 çaksada sorun olamaz ankastre kutusunda reglet dediğimiz o kablonun çıktığı yere ortadaki iki telin bağlı olması gerekir devamı bizim kullandığımız teknoloji için boş.