riddlexd
Decapat
Daha fazla
3 gün önce Superonline 1000MBPS bağlattım. 15ms sabit alıyorum. CAT 6 kablo kullanıyorum. CAT 8 alsam 1000'i geçer mi? Hızım upload yükselir mi? Pingim düşer mi? 2000 iletim hızı varmış.
3 gün önce Superonline 1000MBPS bağlattım. 15ms sabit alıyorum. CAT 6 kablo kullanıyorum. CAT 8 alsam 1000'i geçer mi? Hızım upload yükselir mi? Pingim düşer mi? 2000 iletim hızı varmış.
speed testi başlattığımda 90 dan başlıyor yavaş yavaş düşüyor 50 ye anadolu ajansı gibiSuperonline Upload kısmında en fazla 50 MBPS veriyor zaten. Sizinki yine fazla vermiş.
Bu altyapı ve modeme ulaşan hızla alakalı. Cat8'e geçmen pek bir şey değiştirmeyecek3 gün önce Superonline 1000MBPS bağlattım. 15ms sabit alıyorum. CAT 6 kablo kullanıyorum. CAT 8 alsam 1000'i geçer mi? Hızım upload yükselir mi? Pingim düşer mi? 2000 iletim hızı varmış.
Sitelerinde de en fazla 50 MBPS verdiği yazmış. İsterse 1 GBPS Upload görünsün. Test sonunda ortalama 50 MBPS veriyorsa tamamdır.speed testi başlattığımda 90 dan başlıyor yavaş yavaş düşüyor 50 ye anadolu ajansı gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.