CAT5 veya CAT6 Kablo Önerisi

oldschoolplayer

Kilopat
Daha fazla  
Salondan modeme gelen telefon kablosu için CAT 5 yada CAT 6 kaliteli kablo önerisine ihtiyacım var. Bu kablodan kaynaklı ping ve packet loss sorunu yaşadığımı düşünüyorum. Asus Dsl-n14u 300Mbps Kablosuz Modem kullanıyorum. Dota 2 oynuyorum. Aradaki mesafe 10 metre civarında.Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cat-6 kablo bence dış mekan ve işlem yapılacak yerler için uygun.
İnternet kafelerden yada her hangi bir bilgisayarcıdan metresi 1 yada 2 liraya cat-5 kablo alabilirsin. her türlü işini görecektir.

Bu işinizi görür, daha fazlasına gerek yok.

DK-1511-100 CAT5 PATCH KABLO 10M- (GRİ)
Teşekür ederim.

Cat-6 kablo bence dış mekan ve işlem yapılacak yerler için uygun.
İnternet kafelerden yada her hangi bir bilgisayarcıdan metresi 1 yada 2 liraya cat-5 kablo alabilirsin. her türlü işini görecektir.
İyi bir ürün olsun diye öneri almak istedim.Kısa sürede bozuluyor çünkü.

Cat5 ve Cat6 farkına dikkat!
Pratikte çok fark oluşturmayabilir. Ancak Cat5 kablolarının gigabit ethernet desteği yoktur.Daha düşük frekanslar desteklerler. CAT 6 tavsiye ederim.
CAT6 kablosunu çalıştığım yerde 300 M sini 150 tl gibi bir fiyata alıyorduk bu arada. Piyasada gayet ucuza bulabilirsiniz. İnternet kafeler 3 dkde 2 tane RJ45 uç basabiliyor. :LOL:
15-20 tlye halledebileceğiniz bir meseledir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı