Alonexecution
Hectopat
Cat 8 almak isterdim lakin mesafe 20 metre olunca milyoner falan olmak lazım
Cat 8 almak isterdim lakin mesafe 20 metre olunca milyoner falan olmak lazım
Menzil sorunu olmasa dediğiniz gibi CAT 8 gayet iyi fakat 10 Gbps hızları aşan cihazlar sayılı hatta neredeyse yok. 40 Gbps göze hoş gelse de günümüzde gereksiz.
Menzil sorunu olmasa dediğiniz gibi CAT 8 gayet iyi fakat 10 Gbps hızları aşan cihazlar sayılı hatta neredeyse yok. 40 Gbps göze hoş gelse de günümüzde gereksiz.
LAN bağlantısı için konuşmuştum.Hızlar değil zaten olay o hızlar dünyanın hiçbir yerinyerinde yok. Önemli olan frekans.
Evet kablonun amacı o değil mi zaten ?LAN bağlantısı için konuşmuştum.
Hocam birde kabloyu direkt olarak modemden bilgisayara bağlayacağım. Bunun için RJ 45 mi RJ 11 soket mi almam gerekiyor bunu nereden öğreneceğim yardımcı olur musun50 MBPs için CAT 6 yeter de artar. Boş yere konu sahibinin kafasını karıştırmayın.
LAN kablolarının her iki ucunda RJ45 çakılıdır.Hocam birde kabloyu direkt olarak modemden bilgisayara bağlayacağım. Bunun için RJ 45 mi RJ 11 soket mi almam gerekiyor bunu nereden öğreneceğim yardımcı olur musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.