CAT6 kablo döşemek neyi değiştirir?

Dostum onu demiyorum zaten. Modeme tam 100 Mbps girilmiş. SNR değerin 11'de SNR değerini 10 düşürüp. Tam 100 Mbps getirebilirsin modeme onu diyorum. Genelde 102 Mbps giriliyor hat değerlerinde.

Evet, saha dolabımızda muhtemelen şuan VDSL kullanan çok kişi yoktur diye düşünüyorum. Mesela ben komşumu Millenicom arkadaşını getir kodu ile abone ettim ve perşembe günü onlara kuruluma gelecekler. Kendileri 50 Mbps'a sabitletecekmiş neden bilmiyorum ama, keyifleri bilir Ben sabitlenmesine gerek yok, kopma olmuyor dedim ama dinlemediler. Ama sabitlemeleri benim adıma iyi tabii Saha dolabı tipini bilmiyorum, açıkçası gidip göremedim bile. Nerede olduğunu dahi bilmiyorum açıkçası. Bakmaya da gerek duymuyorum şuan. İnşallah hiçbir zaman da gerek duymam.
Dostum onu demiyorum zaten. Modeme tam 100 Mbps girilmiş. SNR değerin 11'de SNR değerini 10 düşürüp. Tam 100 Mbps getirebilirsin modeme onu diyorum. Genelde 102 Mbps giriliyor hat değerlerinde.
Benim modemimde SNR değerini düşürme gibi bir seçenek yok. SNR değerinin manuel olarak değiştiğini bilmiyordum açıkçası. Eğer değişiyorsa, destekleyen modemler nelerdir? Belki birkaç ay sonra modem değişikliği yapabilirim ancak şuan düşünmüyorum. ISS bir modem tahsis etti ücreti mukabilinde ve onu kullanıyorum.

Ekipler bunu yaparken para alıyorlar mı? Zaten TT abonesiyiz. Bize bu durumda ücretsiz hizmet vermeleri gerekmiyor mu?

Ekipler bunu yaparken para alıyorlar mı? Zaten TT abonesiyiz. Bize bu durumda ücretsiz hizmet vermeleri gerekmiyor mu?
Yasalara göre bina içinde yer alan ankastre ile modem arasında bulunan kablonun sorumlusu daire sahibidir.

Bundan ötürü TT bu işlem için ücret talep ediyor.

En azından ölçüm için para istenilmemesi gerekli olduğunu düşünüyorum ama bunu kimseye atlamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…