CAT6 kablo SNR değerini yükseltir mi?

sosyopat71

Megapat
Daha fazla  
İyi akşamlar SNR degelerlerim çok düştü önceden 35 Mbps hız alıyordum ve SNR degerim genelde 8'in üzerindeydi, şu sıralar santralimdeki çalışmalar nedeniyle hızım 11-13 Mbps arası buna ragmen SNR degerlerim düştü, 6.5 ile 4 arasında gidip geliyor. Bende iç tesisatımı degiştirmeyi düşünüyordum apartman girişinden modemime gelen kabloyu CAT6 olarak degiştirecektim, fakat gelen elektrikçi tanıdık bana söyledigi CAT6 kablonun sorun çıkarabilecegi, bu kablonun SNR degelerimi o kadar etkilemeyecegini söyledi ayrıca binadaki tesisatı 1 yıl önce yeni degiştirdigini her zamanki gibi telefon kablosu taktıgını söyledi, ben bu SNR degerini nasıl çözerim evde kablolu internet kullanıyorum kullandıgım kablo CAT4 bunu CAT6 olarak degişsem SNR degerim yükselir mi?

Sorun iç tesisatta ise etkisi olur ama TT'nin altyapısından kaynkalı SNR düşüklüğü sizin yapabileceğiniz tek şey dilekçe vermek.
Santrale olan uzaklıgımda degişti öncden 720 metre gösteriyordu şimdi 903 sordugumda santralinizde çalışma var deniyor nasıl bir çalışmaysa bu 4 aydır bitiremediler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı