Proveit
Kilopat
Daha fazla
Kablo kalitesi biraz daha düşük sanırım.. Cat6 tercih ettim.Proje için toplu ürün çekimi yapmıştır. Proje elinde patlamıştır yada kalan mal fazlası vardır eritmek için kullanım olabilir. İnşallah değildir ama ıskarta üründe olabilir. Normal şartlarda Cat-6a daha pahalı bir ürün oluyor.
Slim kablo kalitesiz olduğu anlamına gelmez sadece daha ince, daha kolay gizlendiği ve dolayısıyla az yer kapladığı anlamına gelir, kablonun kalitesi ise kullanıldığı malzemeye göre belirlenir yani inceliğe kalınlığa göre değil. Cat6a daha yeni ve yüksek teknoloji cat6'ya kıyasla, örneğin; frekans genişliği 2 kat daha iyi. Fiyat farkı ise bazen satıcıya göre değişebiliyor hatta aynı ürün farklı satıcılarda 2 kat daha pahalı olabiliyor o fiyat farkı satıcıya bağlı ayrıca şu an o fiyat farkı kapanmış yani olması gerektiği gibi Cat6a, cat6'dan daha pahalı gözüküyor. Keşke Cat6a alsaydınız üstelik slim kablo (daha az yer, daha iyi gizleme ve ince) olması nedeniyle daha çok tercih ediliyor diye biliyorum.Kablo kalitesi biraz daha düşük sanırım.. Cat6 tercih ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.