DriverIdentifier - The most simple & easy driver updating tool.PCI\VEN_1002&DEV_6601&REV_00
i.hizliresim.com/0RJZjB.png
DriverIdentifier - The most simple & easy driver updating tool.PCI\VEN_1002&DEV_6601&REV_00
i.hizliresim.com/0RJZjB.png
İndir.bunu indiriyim mi
indirdim sonra bana yeni bi driver var dedi 2015 te çıkan indirdim açtığımda başka bi model çıktı ama indirirken 8730 için driver yazıyodu indirdikten sonra açtım 8790 çıktıİndir.
AMD Mağduriyeti. Sürücüyü yeniden yüklemeyi dene.Masaüstünde sağ tıklayıp grafik özelliklerine tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Çözümünü bilen varsa yardım etsin.
Eki Görüntüle 379914
nasıl yani kaldırıp tekrar kurmak diyosan yaptım açıldı açıkken bi anda kapandı ve yine aynı hatayı verdiAMD Mağduriyeti. Sürücüyü yeniden yüklemeyi dene.
Ben de benzeri bir sorun yaşamıştım. Garanti süresi bitmediyse iade et git yeni ekran kartı al. Bittiyse servise göndermeyi dene. AMD Mağduriyetinasıl yani kaldırıp tekrar kurmak diyosan yaptım açıldı açıkken bi anda kapandı ve yine aynı hatayı verdi
6 yıllık bilgisayar çoktan bitti garantisiBen de benzeri bir sorun yaşamıştım. Garanti süresi bitmediyse iade et git yeni ekran kartı al. Bittiyse servise göndermeyi dene. AMD Mağduriyeti
Laptop kullanıyorsan geçmiş olsun daha çok bilgim yok maalesef.6 yıllık bilgisayar çoktan bitti garantisi
malesef laptopLaptop kullanıyorsan geçmiş olsun daha çok bilgim yok maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.