Catalyst Control Center Ayarları Sonrası Kasma

Ayberk_Ycl

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar. Ben Catalyst Control Center'a girip ayarlarla oynamıştım. Tam olarak bu programın ne olduğunu bilmiyordum fakat sonradan öğrendim. Ayarlarla oynadıktan sonra fifa 14'ü açtım oyun hiç kasmıyordu fakat kasmaya başladı. Catalyst Control Center ayarlarıyla oynadığımdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bunu internetten bayağı araştırmıştım. Orada default yani varsayılanı yap seçeneğini tıklayın diyorlardı fakat yaptım bir faydasını göremedim... Sizin önerileriniz nelerdir ? Teşekkürler :)

- - - Güncellendi - - -

Ha bu arada ekran kartım asus eahd 6670 2 gb 128 bit ddr3.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce hem CCC'yi hem de sürücüyü kaldır. Bunun için Programlar altından Catalyst Control Center seçip kaldır dedikten sonra her şeyi hızlı kaldır demen ve işlem bitince bilgisayarını yeniden başlatman yeterli. Sonra da buradan Mobility olanı indir:

AMD Catalyst 14.1 Beta Driver for Windows

Bu arada ekran kartın çok da iyi bir kart değil. Belli oranda kasması normal.

Ek olarak oyunu da güncelle. Büyük ihtimalle korsan kullanıyorsun, ki tasvip etmiyoruz, ama yine de güncelle.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı