Catalyst Control Center CS:GO sorunu

• Konuyu başlatan Kyt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 1.333

Kyt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün bir konu açtım kimse cevap yazmadı bir de şunu sorayım dedim; Benim HD 8750M ekran kartım var. AMD'nin Catalyst Control Center uygulamasında CS:GO.exe yüksek performansa ayarlı. Fakat oyunu başlattığım da aşağıda da verdiğim ayarlarda 20-30 FPS'yi aşmıyor. Gel gelelim ki oyunu başlattığım ikon .url uzantılı. Steam'ın klasöründen CS:GO.exe 'den açınca da VALVE server'larına giriş yapamıyorum. Bana yardım ederseniz memnun olurum.

Yani koskoca sosyalde bir bilen çıkmadı mı?

Konu güncel 1 Haftadır bekliyorum:((

Dosya Ekleri

• 2015-05-02_00001.jpg
    2015-05-02_00001.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 280
Öncelikle herkes bu forumda özgür, isteyen bir konuya cevap yazar, isteyen yazmaz. Konuyu sürekli güncellemenize gerek yok, bir sürü internet siteleri var, CS:GO forumları var oralarda çözüm arayabilirsin.

Oyuna Steam klasöründen değilde kütüphaneden girmeyi deneyin server'da bağlantı sorunu yaşıyorsanız, Control center'dan oyun profilini tamamen kaldırın, oyun ayarlarından seçmenizi tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı