JeReX
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Elektrik Elektronik Teknikeri
Arkadaşlar ATI Radeon HD 4830 ekran kartı kullanıyorum ve bugüne kadar win7 ve HDMI çıkışlı monitör kullanıyordum. Ekran çözünürlülüğünü önerilen yani 1920x1080p yapınca monitör kenarlarından 1'er parmak siyah boşluk oluyordu ama ben CCC. ile tam ekran yapıyordum onun dışında da sorun yoktu.
Bugün Win 10 - 64 Bit'e geçiş yaptım ve AMD'nin sitesinden hem driver hemde Catalyst'i yükledim başarılı bir şekilde yüklendi ve açıldı buraya kadar sorun yok.
Fakat normalde sol tarafta bir ton seçenek çıkması gerekirken hiçbir şey yok bom boş ve ekran ayarları vs hiçbirşey yapamıyorum kenar boşlukları öylece kalakaldı. Ne yapmam gerek? niye böyle oldu anlamadım. Bilenlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Yardımlarınızı bekliyorum lütfen güncel.
Güncel.
Bugün Win 10 - 64 Bit'e geçiş yaptım ve AMD'nin sitesinden hem driver hemde Catalyst'i yükledim başarılı bir şekilde yüklendi ve açıldı buraya kadar sorun yok.
Fakat normalde sol tarafta bir ton seçenek çıkması gerekirken hiçbir şey yok bom boş ve ekran ayarları vs hiçbirşey yapamıyorum kenar boşlukları öylece kalakaldı. Ne yapmam gerek? niye böyle oldu anlamadım. Bilenlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Yardımlarınızı bekliyorum lütfen güncel.
Güncel.
Son düzenleme: