Catalyst Gitti, AMD Radeon Software Geldi!

Catalyst Control Center gitti yerine Radeon Software geldi. Yani isim değişti. Ayrıca resimlere biraz dikkatli bak. Sadece görüntü olarak değişimler mevcut değil. Yeni özellikler mevcut.

Resimlere dikkatli baktım ancak sen de yazdıklarımı dikkatli okuduysan "daha fazla ince ayar eklemişler....Catalyst'in devamı sonuçta" dedim. Ekledikleri ayarlar güzel ama gerçekten devrimsel bir şey beklenilmemesi gerektiğini vurguladım. Özellik dediğin sürücünün çalışma tarzında ciddi değişimler değilse üstünde çok konuşulacak bir şey yoktur.

Henüz net bir bilgi yok. Ama Omega sürücüsü ile getirdikleri performans arışını Radeon Software ile daha fazlasını getireceklerine eminim.

Çok cool gözüküyor. İnşallah iyi gözüktüğü kadar da daha hızlı ve işlevsel olur.

Henüz net bir bilgi yok. Ama Omega sürücüsü ile getirdikleri performans arışını Radeon Software ile daha fazlasını getireceklerine eminim.

Perfomans artışından kastın üç tane popüler oyunda tamamen işlerine gelen senaryolarda ciddi oranda fps yükselmesi ise yapılacak şey göz boyamadan öteye gitmez. Kaldı ki yol açabileceği stabilite problemleri yüzünden genel kullanımda daha ciddi sıkıntılara bile yol açabilir. NVIDIA da bu yolu izliyor, "Yeni sürücümüzle yılın hit oyunu falanca'da %30 performans artışı" diye driver yayınlıyor, gelen driver o oyunlarla ilgilenenler için iyi bir kazanım oluyor ama öte yandan internete girerken bile çöküyor. Ya da birazcık daha performans alalım diyip kurcaladıkları ayarlarla donanımı bile bozabiliyor.

Yeni sürücü indirdiğinizde bunu herkesin kullandığı uygulamalarda değil de az kişinin bildiği şeylerde test edin, tabiri caizse çalışmadığı yerden sorun. Piyasadaki 10 tane AAA oyunda ortalama olarak ciddi perfomans artışı sağlayan o driverın biraz eski ve az bilinen bir oyunda performansı nasıl baltaladığına, hatta hiç çalışamaz hale getirdiğine bakın.

Çok güzel ya üzülüyordum Nvıdıa gibi bir şeyimiz yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…