Catia V5 programının öğrenci lisansı var mı?

Mclois

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, 3D Tasarımcı
Ben catia V5 programını öğrenme ve deneme amaçlı bir süre korsan yazılım olarak kullandım. Şimdi TEKNOFEST'te katılıyorum ve işlerimi resmi yapmayı seven birsiyim bu yüzden 1 aydır programı temin etmeye çalışıyorum. Bayağı uğraştım ilk Fransa'yla direk 3DS'in yetkilileri ile görüştüm onlar partner şirketlere yönlendirdi onlar biz öğrencilere destek veremiyoruz gibisinden konuştu yani tek çare okulun alıp bana vermesi oldu ama okululum da bunu yapmadı. Bende farklı çözümler aradım ama hiçbiri olmadı.
!yardım eden herkese teşekkür ediyorum!

Ben catia V5 programını öğrenme ve deneme amaçlı bir süre korsan yazılım olarak kullandım. Şimdi TEKNOFEST'te katılıyorum ve işlerimi resmi yapmayı seven birsiyim bu yüzden 1 aydır programı temin etmeye çalışıyorum. Bayağı uğraştım ilk Fransa'yla direk 3DS'in yetkilileri ile görüştüm onlar partner şirketlere yönlendirdi onlar biz öğrencilere destek veremiyoruz gibisinden konuştu yani tek çare okulun alıp bana vermesi oldu ama okululum da bunu yapmadı. Bende farklı çözümler aradım ama hiçbiri olmadı.
!yardım eden herkese teşekkür ediyorum!
2014 yılında Catia lisansı almak için Türkiye distribütörüyle görüştüğümde o zamanın fiyatıyla 120.000TL demişlerdi.

V5'in standart online öğrenci versiyonu kaldırıldı diye hatırlıyorum, eğitim kurumları öğrenci lisansı talep edebilirler fakat bu da tek bir öğrenci için olmuyor.

Türkiyede okul temin etmediği sürece Catia V5 veya Catia Experience alma gibi bir ihtimalimiz yok. :( Yardımınız için Teşekkürler Mert Bey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı