TheMüslimPythonYılan'ı
Decipat
Kasları diyor.Anlamadım.
Kasları diyor.Anlamadım.
Oyun hile kokuyor. Geçen girdim adam lobide hepimizi kesti kazandı. Hile koruması şart.Amin Us oynayalım mı? Aga Among yazacaktım Amin yazmış telefon kusura bakmayın.
Halen çalışıyor mu yoksa iflas mı etti?Hatırlayanlar
Technopat Gececiler Kahvehanesi
Herkese selam :) "Technopat Gececiler Kahvehanesi" başlığı altında tüm gececiler muhabbet edebilirsiniz. Bu kahvehane 00 veya 00.30 da açılır 03.00'da kapanır :vıy: Uğrayanı az kürkçü dükkanı misali. Fakat kurallarımız var her yerde olduğu gibi. Kahvehanemizin huzuru kaçmasın, üyelerimiz...www.technopat.net
Bu konu devamı olabilir hocam onunHatırlayanlar
Technopat Gececiler Kahvehanesi
Herkese selam :) "Technopat Gececiler Kahvehanesi" başlığı altında tüm gececiler muhabbet edebilirsiniz. Bu kahvehane 00 veya 00.30 da açılır 03.00'da kapanır :vıy: Uğrayanı az kürkçü dükkanı misali. Fakat kurallarımız var her yerde olduğu gibi. Kahvehanemizin huzuru kaçmasın, üyelerimiz...www.technopat.net
Ben de onu merak ediyorum.Neden kapanmıştı ki battı mı yoksa.![]()
Peki, sana iyi uykular. Rüyanda Recep Baltaş ve Ali Güngör'ü görmen dileğiyle...Dostlar ben uyuyorum şimdi vakit geldi size tatlı rüyalar yatarken beni hatırlayın.
Emekli olduk hocam biz kahvehaneciliktenHalen çalışıyor mu yoksa iflas mı etti?
Fark etmez hocam, anımsattı sadeceBu konu devamı olabilir hocam onun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.