CBox monitör iyi midir?

2200-2300 arası

Buyur. Çöp monitörler de konuşulmasın konuda. Sonuç olarak üst düzey monitör alma şansın yok.

Bunun yerine Game Booster tercih et 2 kuruş fazla ver. CBox Max 2 yıl götürür, ayağı sağlam bile değil.
Kullanmadan yorum yapmayın. Evet marka kalitesiz, malzeme kalitesi vasat ancak panelinden gayet memnunum. 3.5 senedir CBOX HAN2200 kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok, renkleri canlı ve paneli göz yormuyor. Neye dayanarak kullanmadığın ürünü kötülüyorsun? Mavi ışık filtresi ve FreeSync'de var kullandığım modelde not düşeyim.

Kullanmadan yorum yapmayın. Evet marka kalitesiz, malzeme kalitesi vasat ancak panelinden gayet memnunum. 3.5 senedir CBOX HAN2200 kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok, renkleri canlı ve paneli göz yormuyor. Neye dayanarak kullanmadığın ürünü kötülüyorsun? Mavi ışık filtresi ve FreeSync'de var kullandığım modelde not düşeyim.
Kullanan kişilerin yorumuna göre kötülüyorum. Çoğu kişi ayaklarının dandik olduğunu ve sağlam olmadığını söylüyor ayrıca en fazla 2 yıl dayandığını.. sadece 1 kişinin yorumuna bakmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı